Om oss

Hakkespetten Design har som mål å levere møbler av meget høy kvalitet helt i tråd med våre oppdragsgiveres ønsker. Derfor bistår vi med alt fra skissering av ideer og design, til produksjon av møbler og ved behov tilbyr vi også montering.

Byggmester Rune Strandenes brenner for møbelsnekkeri, detaljer og finurligheter som gir den perfekte løsningen for akkurat ditt behov.

Et typisk prosjekt kan forløpe seg på følgende måte:

Sammen med deg diskuterer vi løsninger som gjør at du får det du virkelig ønsker seg. Materialer og utførelse blir tilpasset hver enkelt kunde, og vi hjelper deg selvfølgelig med montering dersom dette skulle være ønskelig, dog innenfor Bergensområdet.

Vi kommer på uforpliktende befaring, tar alle nødvendige mål og kommer med gode råd og skisser, slikt at vi sammen kan komme frem til den løsningen som er best egnet for akkurat dine ønsker.

Leveringstid varierer, og må diskuteres for hvert enkelt prosjekt,. Men som kunde hos Hakkespetten Design så er du alltid vår høyeste prioritet! Hvert enkelt møbel håndlages og vil være av høyeste kvalitet.

mobelsnekker

Møbelsnekker

Hakkespetten Design tilbyr både ferdig designede produkter (kan også bestilles på spesialmål) og møbler og løsninger som er spesiallaget for ditt rom og ditt behov.

Les mer om møbelsnekring

tomrer

Tømrertjenester

Vi velger aldri bort kvalitet til fordel for kvantitet. Trenger du hjelp til å pusse opp et rom eller en del av et hus – der spesialtilpassede løsninger med et øye for detaljer er nødvendig. Da kan vi hjelpe!

Les mer om tømrertjenester